Natural Sales

Menu

Onze bedrijfsfilosofie

Straks 30 jaar actief met als slogan “puur natuur”, zo is Natural sales als eenmanszaak bekend geworden. Alleen in Nederland en België tellen we reeds 3000 tevreden klanten. De filosofie was vanaf het begin duidelijk, namelijk producten van hoogwaardige kwaliteit brengen, samengesteld uit nauwkeurig gekozen natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat deze een heilzame werking hebben op de huid of het lichaam. Onze expertise lag vooral op het vlak van bijenproducten, maar al snel kwamen daar plantaardige oliën en afgeleiden bij.
De combinatie van de twee zorgden voor unieke producten. Toen de heilzame werking van aloë vera algemeen bekend werd, hadden wij reeds jaren daarvoor producten met aloë vera op de markt.


Cosmeticaproducten op basis van honing, royal jelly, propolis, werden “bestsellers” en tot op vandaag blijven deze de favorieten van onze gewaardeerde klanten. Naarmate onze kennis en ambachtskennis toenam werden nieuwe producten geboren. De Revi-lijn met als absolute topper de Revi crème bleek voor veel mensen met een moeilijk huidtype het lang gezochte verzorgingsproduct.

 

De Derma Psor lijn is dan weer voor de extreem droge schilferige huid (psoriasis) en door het nauwe contact met onze klanten hebben we de formules steeds kunnen verfijnen.


Als klein bedrijf was het moeilijk om op te boksen tegen de grote cosmetica-concerns die al snel de goedkopere synthetische ingrediënten gingen gebruiken. Natural Sales, bleef echter trouw aan zijn filosofie van “Puur Natuur” en dat is achteraf gezien een goede strategie gebleken.
Om de klanten nog beter te dienen blijven we ons gamma uitbreiden met innovatieve natuurlijke cosmetica. De sectie voedingssupplementen op basis van bijenproducten is een ander voorbeeld van onze “Puur Natuur” filosofie.
Deze producten onder het logo van de “Golden Bee” zijn zeer bekend en door hun uitzonderlijk kwaliteit is de uitvoer naar Azië een feit. Kortom Natural sales is klaar om een ander hoofdstuk te schrijven en beetje voor beetje uit te breiden. Daarom zijn we nu gevestigd in Sluis (Oostburg) en vallen we onder SanoMed Manufacturing bv een bedrijf dat reeds 10 jaar wondverzorgingsproducten op basis van honing en olijfolie op de wereldmarkt brengt.


Wij hopen U hiermee nog beter te kunnen van dienst zijn en nemen onze verantwoordelijkheid zeer ernstig. Deze webshop geeft een overzicht van de producten van Natural Sales die actueel verkrijgbaar zijn. SanoMed Manufacturing is ISO 13485 gecertifieerd en al onze cosmetica voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving (EC) nr. 1223/2009. De voedingssupplementen voldoen aan Richtlijn 2002/46/EG van het Europees Parlement en de Raad van 10 juni 2002 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der lidstaten inzake voedingssupplementen en de wijzigingen in Verordening (EG) nr. 1137/2008.

Proefpakket is niet langer meer mogelijk!

Wegens strengere wetgeving mogen wij geen kleinere verpakkingen zonder volledig ettiket meer weggeven.

onze excuse hiervoor!

Wij sturen U geen e mails of post met reclame !

 

Prijslijst

Wenst u onze prijslijst te bekomen, stuur dan aub een email naar info@naturalsales.nl

 

Verkoopsvoorwaarden

Lees op deze pagina onze verkoopsvoorwaarden.